DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Muazzez Beran Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Nis

İlimizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kapsamında yapılan Floor Curling müsabakalarında okulumuz öğrencileri Yıldız kız ve erkekler kategorisinde takım halinde 1. , 2. ,ve 3.olmuşlardır. Beden Eğitimi öğretmeni Figen Özaydoğdu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İlimizde yapılan Badmington yarışmasında Okulumuz öğrencileri Küçükler kategorisinde İL BİRİNCİSİ oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni Figen Özaydoğdu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Ock

İlimizde yapılan Yıldız Kızlar Güreş Müsabakalarında Okulumuz öğrencisi Zeynep Karakuş İl birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi öğretmeni Figen Özaydoğduyu tebrik eder , Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.

Ara

2023  -  2024  Eğitim  ve  Öğretim  Yılı  Okul  Sporları Faaliyet  Programı  gereği  Floor  Curling Yıldızlar (Kız-Erkek)  İl  Birinciliği müsabakalarında okulumuz öğrencileri Yıldız Erkeklerde İl Birincisi , yıldız kızlar kategorsinide ise İl Üçüncüsü oldu.